Când pasiunea pentru modă se transformă din vis în realitate

Pasiunea pentru modă a luat naștere în anul 2015 în atelierul părinților, un atelier mic, dar plin de creativitate. Din ceea ce părea o joacă la acel moment, am creat câteva modele de rochii pe care le-am expus spre vânzare în magazinul nostru en-gros. Feedback-ul pozitiv al clienților și cererea din ce în ce mai mare ne-a încurajat să creăm din ce în ce mai multe modele.

Feeric Fashion Week -Sibiu

Un an mai târziu, la invitația unor prietene, am participat la Feeric Fashion Week -Sibiu. Acest moment important în evoluția a ceea ce astăzi a devenit Stada Boutique, ne-a încântat și ne-a dat încredere în potențialul nostru creativ, pe care deja din ce în ce mai mulți oameni, de data aceasta din industria fashion, au început să-l observe. De la acel moment, am început încet încet să renunțăm la producția de serii, dorind să aducem pe piață piese vestimentare deosebite, din materiale de cea mai bună calitate, care să se evidențieze prin croială, eleganță și un aer seducător.

Anul 2019 - Dubai

Anul 2019 a reprezentat un punct de cotitură în povestea noastră, atunci când am fost contactați pe Instagram cu o propunere incredibilă. Ne-a fost oferită o oportunitatea senzațională de a comercializa creațiile noastre în Lafayette Dubai Mall, într-un colț special dedicat designerilor români. A fost un moment deosebit de important pentru noi, deoarece ne-a permis să ne facem cunoscuți într-unul dintre cele mai exclusiviste centre comerciale din Dubai.

New York Fashion Week

Anul următor, în 2020, am acceptat cu bucurie invitația unei agenții de modele din țară de a participa la New York Fashion Week cu prima noastră colecție de modă pentru copii. A fost o experiență incredibilă și o confirmare a talentului nostru de a crea piese vestimentare unice și îndrăznețe, care au fost apreciate de public și de critici.

Vezi evenimente

2021 - London Fashion Week

În 2021, am avut privilegiul de a participa la London Fashion Week, un eveniment iconic în lumea modei. Prezentarea noastră a adus în prim-plan eleganța și rafinamentul, demonstrând că stilul Stada Boutique nu cunoaște granițe.

Dubai

În octombrie același an, am fost onorați să prezentăm o colecție specială pentru copii în Dubai, unde am fost recunoscuți cu premiul "Best Fashion Kids Collection". A fost o confirmare a eforturilor noastre de a aduce moda de calitate și rafinament în lumea micuților.

În 2022, am avut ocazia extraordinară de a participa la Arab Fashion Week, cel mai prestigios festival de modă din zonă. Alături de nume cunoscute precum Michael Cinco și Amiri Couture, am reprezentat cu mândrie Europa, fiind singurii participanți din această regiune.

Vezi evenimente

Cu fiecare an care a trecut

Ne-am extins orizonturile și am participat la evenimente de renume mondial, unde am avut onoarea de a fi alături de nume mari din industria modei. Prin aceste apariții, am demonstrat că suntem un nume de referință în domeniul modei, reprezentând cu mândrie Europa și aducând o notă distinctivă în fiecare colecție prezentată.

La Stada Boutique, ne propunem să fim mereu în pas cu tendințele și să anticipăm dorințele și nevoile femeilor care doresc să se remarce prin ținute impecabile și deosebite. Fiecare haină creată de noi are o poveste unică, îmbrățișând eleganța, feminitatea și senzualitatea.

Într-o lume în continuă schimbare, rămânem fideli valorilor noastre fundamentale - pasiunea pentru modă, inovație și calitate superioară. Suntem bucuroși să contribuim la fiecare moment special din viața femeilor care aleg să poarte creațiile noastre, oferindu-le încrederea pe care doar o ținută impecabilă o poate oferi.